ITT ÉS MOST: a hírlevél


ITT ÉS MOST: a hírlevél


leszünk levelezőtársak?


Gyerekként imádtam postát kapni: mindig izgatottan vártam, milyen levelezőlap, matrica, rajz lapul a borítékban. A mai napig így van ez, a nevemre érkező leveleket látva nagyobbat dobban a szívem.


Kézzel fogható levelet ugyan nem tudok Neked küldeni, de azt megígérhetem, hogy amit küldök, azt élmény lesz olvasni. A hírlevelekről nekem a "hagyjuk, fel se iratkozom" jut eszembe, egyszerűen túl sok, túl zajos, irreleváns a tartalma a legtöbbnek.


Én nem szeretném a virtuális kukátokban végezni, ezért megígérem, hogy csak akkor írok, ha van miről.

Ha értéket tudok adni: kedvezmények, ingyenes fotózási lehetőségek, új ajánlatok, hasznos tippek formájában.


Ezen kívül, mivel szeretek olvasni, megfigyelni, gondolkodni (veszélyes kombináció!), s anyaként, nőként, vállalkozóként rengeteg téma megérint, biztosan fogok cikkeket is írni különféle témákban.

Ezek lesznek az én virtuális öleléseim Neked, amik remélhetőleg szebbé teszik a napodat: új perspektívákat villantanak fel, vagy segítenek meglátni az aktuális káoszban a szépet.


MIT SZÓLSZ? JÖHET?

Adatkezelés: Az üzenet elküldésével hozzájárulok, hogy a Marianna Balazs Photography az általam megadott adatokat a velem való kapcsolattartásra és tájékoztatásra (jövőbeli modell felhívásokról, nyereményjátékokról, kedvezményekről) használja, harmadik féllel nem megosztva.